BIO HARRIET WILLEMS

Harriet Willems komt uit een muzikaal familie. Haar vader was trompettist / saxofonist in het Daf orkest. Harriet leerde ook saxofoon spelen en begon met haar vader jazz muziek te maken. Begin jaren 80 werd ze gevraagd om als Linda Williams mee te doen in de voorrondes van het Nationaal Songfestival. Hier zong ze Het is een wonder en Zo is het leven. Harriet werd 1 ste en mocht Nederland vertegenwoordigen in 1981 te Dublin. Hier eindigde ze op de 9 de plaats , met het is een wonder.
Na nog wat singletjes gemaakt te hebben , keerde ze het solo gebeuren ( Linda Williams ) de rug toe, en legde zich vast aan het achtergrondkoren.
Vele artiesten heeft ze hiermee begeleidt. Dana Winner, Corrie Konings, Pussycat , Adamo, Demis Roussos.Afijn te veel om allemaal op te noemen. Op TV gebied werkte ze in de shows van Henk van Montfoort en samen met haar dochter Eva Jane Smeenk in de Hever Band. Nog steeds is Harriet actief in de studios met inzingen van koor partijen.

Na al die jaren is ze nu begonnen aan een nieuw muzikaal carriere. Samen met haar partner Hans van Kessel is ze het duo DA CODA begonnen. Hun muzikale voorkeur gaat uit naar de jaren 70, 80 en 90. Beiden hadden een moeilijke tijd achter de rug. Dit hebben ze verwerkt in hun eerste lied dat ze samen op namen Ode Aan Vriendschap. Dit werd uiteindelijk het 2 de liedje op hun, in het kleine beperkte aantal , single CD oplage. Hun 1 ste singletje was Het is Kerstmis. Dit was ook door beiden geschreven. Naast het zingen met Da Coda, begeleidt Harriet ook andere artiesten. Ze schrijft en coacht hun.