Het laatste nieuws...

Maart 2012

Rocky Raccoon treed weer op samen met The Hollywood Cats.

Rocky Raccoon heeft weer een rock and roll dansgroep gevonden waarmee hij samen spetterende optredens gaat verzorgen, lees er alles over op de nieuwe website www.vankessel-online.nl

10 april 2010

Nieuwe Single 'Rocky Raccoon's Tribute Band' is uit !!

Tijdens ons optreden op de 31 internationale Beatles fanclubdag in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum hebben we onze CD single gepresenteerd, de nummers van de cd hebben we daar live ten gehore gebracht en zijn zeer positief ontvangen.

Heeft u belangstelling voor deze cd kijk dan op de Rocky Raccoon website en vul daar het bestelformulier in, voor slechts 6 euro wordt hij aan u opgestuurd.

 

6 juli 2009

Nieuwe single Rocky Raccoon op komst!

Naast het komende optreden Zaterdag 18 juli van Rocky Raccoon met gelegenheidsformatie, is er ook een nieuwe single van Rocky op komst. Binnenkort duiken wij de studio in, om aan de opname's te beginnen.

De liedjes 'The Day I'll Never Forget' ( Tribute to Johnn Lennon ) en 'You Fooled Around With Me' die op deze single zullen verschijnen zijn beide geschreven door Hans, de tekst van Fooled Around is geschreven door Denise Tyas.

Wij streven er naar de single nog dit jaar uit te brengen i.v.m het 30ste sterfjaar van John Lennon, houd onze site dus in de gaten voor het laatste nieuws en onze vorderingen, we houden jullie op de hoogte.

6 juli 2009

Da Coda gaat de studio in...

Da Coda gaat de studio in voor de opname's van een compleet album, daarop zal onder andere verschijnen 'Ode Aan Vriendschap' en een aantal nieuwe liedjes die Hans en Jet op dit moment aan het schrijven zijn. Het is de bedoeling dat dit album halverwege 2010 uit gaat komen, via onze site houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

Terug